To top
19 Kor

Magjike/Aktorja e famshme vendosi të lindte vajzën e saj në pishinë

Kështu që ajo dhe burri i saj , Matthew Coma , e mirëpritën vajzën e tyre të vogël në ujë dhe aktorja ndau disa fotografi të procesit me miqtë e saj në internet. Me një seri fotografish dhe një tekst prekës, ajo falënderoi ata që e mbështetën në atë moment dhe u shpjegoi ndjekësve të saj se sa “magjike” ishte përvoja e saj.Ajo ndau për herë të parë disa momente shumë personale me fansat e saj në Instagram.

Aktorja e famshme lindi fëmijën e saj të tretë, Mae , në 24 Mars. Por në vend që të lindte vajzën e saj në maternitet, ajo zgjodhi një lindje “alternative” në një pishinë brenda shtëpisë së saj.Aktorja e famshme Hillary Duff ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të sjellë në jetë vajzën e saj,  Aktorja zgjodhi të mos vizitonte spitalin e lindjes dhe në vend të kësaj lindi vajzën e saj në një pishinë në shtëpinë e saj.